Mango cheesecake

Na formu vo veľkosti Ø 26
Korpus
- 200 g vločiek (použila som ovsené)
- 3 ks vajíčka
- 50 g kokosového cukru
Dno formy vystelieme papierom na pečenie a boky môžeme vymastiť tukom. Rúru predhrejeme na 180 °C
Vajíčka mixneme s cukrom a premiešame s vločkami. Zatlačíme na dno formy a pečieme cca 10 minút.
Krém
- 1 zrelé mango
- 2 ks vajec
- 500 g tvarohu
- 180g mascarpone / ricotty
- 30 g alebo viac cukru (použila som opäť kokosový)
- 1 lyžica špaldovej múky, alebo proteínového prášku
Všetko spolu vymixujeme a pečieme cca 60-70 min na 170 °C. Po vychladnutí môžeme ozdobiť ovocím, udržiavame v chlade.
Viac fit receptov v tlačenej verzii.
